Předmět nemá
podmiňující
ani
informativně doporučené
předměty...
Předmět - cíle
KMO/HMM
- IS/STAG
Seznámit studenty s mechanismy a principy řízení ubytovacích a stravovacích zařízení, praktickými poznatky z organizace a řízení hotelového a stravovacího provozu. Rozšířit znalosti v oblasti specifického postavením cestovního ruchu a pohostinství na trhu.
zdroj: pixabay
Fakulta ekonomická
Katedra marketingu, obchodu a služeb
Doc. Ing.
Petr Janeček
Ph.D.
E-mail pouze pro přihlášené!
Místnost:
UK522
Telefon:
3317
Rozvrh
Den
Od
Do
Zkratka
Místnost
Pátek
12:05
12:50
KMO/HMM
UU-409
Pátek
13:00
13:45
KMO/HMM
UU-409
Konzultační hodiny
Týden
Den
Od
Do
Místnost, poznámky
Každý
Pátek
13:55
15:35
UK 522, lepší je předchozí online domluva, stejně tak další HK, lze domluvit online
Aktuality
Výuka v ak. roce 2023/2024
11.09.2023, 10:50
Součástí předmětu je kurz v e-learningovém systému Moodle. Informace poskytne vyučující při prezenční výuce.